Nederlands

De hele maand oktober: GRATIS bezorging van alle bestellingen

Over Instant

Al het vers uit de buurt, bij jou bezorgt wanneer je maar wilt

Lekker én gezond eten: dat willen we allemaal! Maar probeer dat maar eens in je drukke schema te laten passen. Na je werk heb je geen tijd om nog een goed stuk vlees of vis te halen, als de versspecialist in de buurt überhaupt nog open is. Daarom bestel je het lekkerste eten gewoon op Instant en bezorgen wij het wanneer je wilt, tot 21.00 uur ‘s avonds.

Bij Instant werken we samen met de beste versspecialisten bij jou in de buurt. De slager met het beste vlees, de visboer met de meest verse vis en de bakker met net afgebakken, heerlijk brood. Via je website bestel je eenvoudig en snel de producten die je wilt hebben, en die brengen we bij je wanneer dat jou uitkomt. En heb je een keer geen zin om te koken? De slager, visboer en groenteboer maken tegenwoordig heerlijke maaltijden die je zo kunt opwarmen. Dat is dus een heel stuk gezonder dan de pizza of hamburger die je anders zou bestellen.

De lokale ondernemer weet al tientallen jaren waar hij hij het beste vlees, vis en groenten vandaan haalt en hoe hij het beste brood bakt. Instant zorgt nu dat jij dat zo makkelijk mogelijk kan bestellen. Wel zo makkelijk voor jou, en je helpt de lokale ondernemer nog ook.

Daarom kies je dus voor Instant

  • Na een lange dag hoef je niet zelf meer op pad en aan de slag om lekker en gezond te eten
  • Uit je werk haasten om voor half zes nog boodschappen te doen? Dat hoeft in 2019 natuurlijk niet meer! Wij bezorgen dat beste producten van de lokale versspecialist tot maar liefst 9 uur ‘s avonds.
  • Meer dan 80% van de bestellingen wordt met de fiets bezorgd. Dat is dus een heel stuk beter voor het milieu.
  • Bij Instant geven we de kleine, lokale ondernemer een kans. Want wij vinden het belangrijk dat hij in het straatbeeld blijft.
  • Je hoeft de deur niet uit en hoeft dus ook geen broek aan te trekken. Doe overigens wel even een broek aan als je de deur open doet. Dat kunnen onze bezorgers anders niet aan...

Al het vers bezorgd. Wanneer jij maar wilt.

De meest verse producten van de beste lokale versspecialisten.

In heel West-Den Haag al binnen 60 minuten.